KBO Oosterhout Stad laat zich zien. Afgelopen zondagmiddag van 13.00 tot 16.30 …

[ad_1]
KBO Oosterhout Stad laat zich zien.

Afgelopen zondagmiddag van 13.00 tot 16.30 uur vond de 50+ informatie markt plaats. De opkomst was geweldig, honderden KBO leden EN niet-leden vonden hun weg naar Activiteitencentrum Slotje in Oosterhout.

De activiteiten commissie had uitstekend zijn best gedaan om alles in goede banen te leiden. Ondernemers in de zorg en ouderen relateerde producten waren aanwezig om de bezoekers van informatie en producten te voorzien.

Stichting Social Catering (maaltijd service aan huis), Thebe (thuiszorg), Koreman en Hallux (voetproblemen), Krijnen Hoorservice, EHBO met AED demonstratie, Jeroen Ouderenhulp, De Rode Lopers (schaken) en natuurlijk kwamen de diverse eigen activiteiten van KBO Oosterhout Stad ook uitvoerig aan bod zoals Schilderen, Zumba, Wandelen, Fietsen en natuurlijk ook KBO reizen. KBO Oosterhout Stad mocht een zondag een aantal nieuwe leden verwelkomen.

Zumba demonstraties waren een groot succes, zo ook de Tai Chi workshops. KBO Koor The Old Stars traden tot ieders genoegen een aantal keer op . Veel bezoekers bleven gezellig nog een drankje nuttigen en even bijkletsen met vrienden en bekenden.

[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.