Nominatie kandidaten Oosterhoutse sportprijzen 2017 Voordracht indienen kan tot…

[ad_1]
Nominatie kandidaten Oosterhoutse sportprijzen 2017

Voordracht indienen kan tot uiterlijk 1 december a.s.

Op vrijdag februari 2018 vindt in Theater de Bussel het jaarlijkse Sportgala plaats. Tijdens dit gala worden onder andere de Oosterhoutse sportvrouw, -sportman, -sportploeg en de winnaar van de algemene sportprijs van 2017 bekend gemaakt en gehuldigd. Graag een kandidaat voor een van de sportprijzen voordragen? Dat kan tot uiterlijk 1 december 2017. Deze uitnodiging geldt met name voor verenigingen die geen bericht hiervan hebben ontvangen van de gemeente Oosterhout en voor sporters die wel in Oosterhout wonen, maar lid zijn van een vereniging buiten Oosterhout.

Sportprijzen
De nominatiecommissie, benoemd door het college van burgemeester en wethouders, doet de voorselectie en draagt de kandidaten voor aan het college. Het gaat dan om kandidaten voor de Oosterhoutse sportvrouw, -sportman, -sportploeg en voor de algemene sportprijs van 2017. De algemene sportprijs is bedoeld voor de Oosterhouter(s) die op bijzondere wijze een bijdrage leveren of hebben geleverd aan de sportstimulering in Oosterhout. Let op: voor deze prijs kunnen zowel individuen als een team (vrijwilligersploeg) worden genomineerd.

Selectiecriteria
Door de nominatiecommissie worden verschillende selectiecriteria gehanteerd voor individuele- en teamkampioenen.

Selectiecriteria individuele kampioenen:
Kandidaten dienen lid te zijn van een sportvereniging die een sport bedrijft welke staat op de ledenlijst van NOC*/NSF.
Kandidaten dienen woonachtig te zijn in de gemeente Oosterhout. Leden van een Oosterhoutse sportvereniging die zelf niet in Oosterhout wonen maar bijvoorbeeld vanwege de duur van hun studie, detachering of anders, tijdelijk staan ingeschreven in het persoonsregister van een andere gemeente, kunnen ook worden genomineerd.
De prestatie bij de junioren, waarbij de nadruk wordt gelegd op een behaald kampioenschap, moet ten minste behaald zijn op provinciaal/gewestelijk niveau in de hoogst bereikbare klasse van een leeftijdscategorie.
De prestatie bij de senioren, waarbij de nadruk wordt gelegd op een behaald kampioenschap, moet ten minste behaald zijn op het hoogste niveau waarop de betreffende sportvereniging haar sport beoefent.
De prestatie van de genomineerden dient uitstraling te hebben voor de gemeente Oosterhout.
Selectiecriteria teamkampioenen:
Het team dient deel uit te maken van een Oosterhoutse sportvereniging die een sport bedrijft welke staat op de ledenlijst van NOC*/NSF.
De prestatie, waarbij de nadruk wordt gelegd op een behaald kampioenschap, dient op ten minste provinciaal/gewestelijk niveau te zijn behaald.
Per vereniging kan 1 meisjesteam, 1 damesteam, 1 jongensteam, 1 herenteam en 1 gemengd team genomineerd worden.
Kandidaten nomineren
Wilt u graag kandidaten voordragen? Dit kan tot uiterlijk 1 december 2017. U kunt hiervoor het nominatieformulier invullen op www.sportgalaoosterhout.nl of een nominatieformulier aanvragen door een e-mail te sturen naar info@ajespers.eu. Dit formulier kunt u dan invullen en opsturen naar Nominatiecommissie sportprijzen gemeente Oosterhout, Leijsenhoek 41, 4901 ER Oosterhout.[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.