Verlenging parkeervergunning bewoners vergunningengebied De geldigheid van de p…

[ad_1]
Verlenging parkeervergunning bewoners vergunningengebied

De geldigheid van de parkeervergunning voor 2017 loopt af op 31 december 2017. In de loop van week 46/47 krijgen bewoners van het vergunningengebied een brief (mailing), waarin staat dat u wordt verzocht de nieuwe vergunning over 2018 te gaan betalen. De betaling moet vóór 22 december 2017 zijn ontvangen, zodat u tijdig de nieuwe vergunning in uw bezit heeft.

Als u in een vergunningengebied woont en deze mailing niet heeft ontvangen in week 46/47, stuurt u dan een e-mail naar administratie@oosterhout.nl met als onderwerp “mailing parkeervergunning 2018”. Geeft u hierbij dan ook aan over welk adres en het kenteken de vergunning gaat. U ontvangt hierna een mail terug met alle gegevens die nodig zijn om uw vergunning te kunnen betalen.

Als mailen niet mogelijk is, dan kunt u bellen naar 14 0162. Als u aan onze telefoniste doorgeeft dat u belt over de mailing van de parkeervergunning 2018 dan verbindt zij u door met de juiste afdeling.

Wijziging van de regels in parkeerzone 2
In 2018 wordt de Leijsenhoek gereconstrueerd. Met de reconstructie vervalt een aantal parkeerplaatsen tussen de Waterloostraat en de Mathildastraat. In verband hiermee heeft het college besloten dat bewoners in parkeerzone 2 voortaan geen gebruik meer mogen maken van de parkeerplaatsen in dit deel van de Leijsenhoek. Hier kan alleen nog worden geparkeerd na aankoop van een parkeerticket. De maximale parkeerduur wordt één uur.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.