ALS JE VAN EEN HOOP KOUDE DRUKTE HOUDT….Dan is vrijwilliger bij de IJsmarkt ie…

[ad_1]
ALS JE VAN EEN HOOP KOUDE DRUKTE HOUDT….Dan is vrijwilliger bij de IJsmarkt iets voor jou.

De ijsbaan op de Markt in Oosterhout was vorig jaar een groot succes, blije bezoekers en enthousiaste vrijwilligers. Na een korte zomerslaap zijn de draaiboeken uit de vriezer gehaald en zijn we weer gestart met de voorbereidingen voor de IJsmarkt. Ook dit jaar gaan we er een fantastisch evenement van maken. En dat krijgen we niet voor elkaar zonder de enthousiaste en tomeloze inzet van vrijwilligers!

We hebben veel handjes nodig en met vier uurtjes inzet maak jij ons al blij. Wij laten onze vrijwilligers niet in de kou zitten en zorgen voor een verwarmde werkplek.
De IJsmarkt is vanaf maandag 11 december 2017 tot en met zondag 7 januari 2018 geopend. Het weekend van 9 en 10 december 2017 gaan we opbouwen en op 8 en 9 januari 2018 is het afbouwen.
Je hulp is nodig bij de op- en afbouw, in de koek en zopie, bij de schaatsverhuur, voor het toezicht bij en op de ijsbaan, in de bar en in de kassa.

Wil je meehelpen, meld je aan op www.ijsmarkt.nl/vrijwilligers . Daar lees je de omschrijvingen van de verschillende functies en kun je aangeven op welke dag en tijd je beschikbaar bent.

De eerste weken is er overdag schoolschaatsen voor de basisscholen. Na de opening op vrijdag 15 december 2017 met o.a. een optreden van Pater Moeskroen, is de IJsmarkt ook de middagen en de avonden geopend. We hebben verschillende muzikale optredens en leuke schaatsactiviteiten, het actuele programma lees je op onze website.

Tot op de IJsmarkt!


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.