Oosterhoutse Reddingsbrigade gaat stoppen Nog een keertje zwemmen met je oude m…

[ad_1]
Oosterhoutse Reddingsbrigade gaat stoppen

Nog een keertje zwemmen met je oude maten van de reddingsbrigade…

Na ruim 45 jaar komt er op 31 december een einde aan de Oosterhoutse Reddingsbrigade. In die jaren hebben heel wat leden geleerd hoe je een klos moet gooien en hoe je een drenkeling het beste uit het water kunt halen. Helaas is het aantal gekwalificeerde trainers het laatste jaar snel teruggelopen en kan de vereniging de kwaliteit van de opleidingen daardoor onvoldoende waarborgen. Daarom houdt de Oosterhoutse Reddingsbrigade er 1 januari 2018 op met bestaan.

Was jij de afgelopen 45 jaar lid van de ORB en wil je nog een keer met een klos, boei of werpzak gooien? Kom dan op onze laatste training op 16 december 2017 nog een keertje zwemmen. We trainen tussen 16.00 en 18.00 uur in het 25-meterbad van Zwembad de Warande. Kom dus nog een keertje zwemmen met je oude maten en oude herinneringen ophalen. Je bent van harte welkom!

[ad_2]

Source

1 Comment

  1. Jammer, dat jullie gaan stoppen, ik heb bij jullie enkele malen een examen afgenomen en vond het een goed geoliede professionele club. Voor de gemeente Oosterhout en al zijn zwemmend redders een groot verlies. En ieder die hier een stuk van zijn leven achterlaat veel sterkte. Het zal een raar gevoel zijn.
    Wel nog een vraag bij TRB RES zouden we nog materialen kunnen gebruiken, hebben jullie die al verdeeld of kunnen we daarover nog contact hebben.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.