START RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE Onze verenigingen en stichtingen steunen, dat d…

[ad_1]
START RABOBANK CLUBKAS CAMPAGNE

Onze verenigingen en stichtingen steunen, dat doen we in de Amerstreek samen. Schrijf nu uw club in voor de Rabobank Clubkas Campagne 2018. Dit jaar hebben we € 75.000,- te verdelen, dus doe mee!
In de Amerstreek bruist het van verenigingen en stichtingen die het maatschappelijke, sociale en culturele leven verbeteren. Voor deze clubs doen wij graag iets extra’s. Met de Rabobank Clubkas Campagne stellen wij een deel van ons Coöperatief Dividend ter beschikking aan lokale verenigingen en stichtingen. Op een eerlijke, originele en doeltreffende manier. Met optimale invloed van onze leden. Uw club inschrijven kan nog t/m 1 maart 2018 via www.rabobank.nl/amerstreek

UW STEM IS GELD WAARD
Tijdens de stemperiode van 4 april t/m 16 april 2018 beslissen de leden van Rabobank Amerstreek hoe het totaalbedrag wordt verdeeld. Zij ontvangen in de eerste week van april hun stemkaart per post. Ieder lid krijgt vijf stemmen, waarvan zij er max. twee op dezelfde club mogen uitbrengen.

LIDMAATSCHAP
Klanten die nog geen lid zijn kunnen t/m 1 februari 2018 lid worden van Rabobank Amerstreek. Op www.rabobank.nl/amerstreek onder het blokje ‘De voordelen van lidmaatschap’ leest u meer en vraagt u uw lidmaatschap aan.

MEER WETEN?
Alle informatie over onze Clubkas Campagne staat op de bovengenoemde website. U vindt daar een overzicht met veel gestelde vragen en antwoorden. Ook van de uitslag van de campagne houden we u via de website op de hoogte.


[ad_2]

Source

3 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.