Maandag 18 december opening actieweek Serious Request van de Warande met Maarten…

[ad_1]
Maandag 18 december opening actieweek Serious Request van de Warande met Maarten van der Weijden

Op maandag van 16:00 tot 20:45 uur start de actieweek Serious Request in het sportbad van De Warande. Dit sportieve evenement is nog steeds beschikbaar om deel te nemen, het enige wat men daarvoor hoeft te doen is een eigen actiepagina aan te maken via de website van De Warande.

De challenge van deze eerste dag zal zijn om zo veel mogelijk banen te zwemmen. In het zwembad ligt er een speciale route, aan zwemmers de taak om de route zo vaak mogelijk af te leggen! Op een eigen actiepagina kan men geld ophalen voor Serious Request, waarbij alle bedragen welkom zijn. De teller staat nu op € 1000,- maar het zwembad ligt nog lang niet vol, daarom roepen we fanatieke zwemmers op om ook een steentje bij te dragen aan dit goede doel!

Vanaf 16:00 uur kunnen zwemmers al aan hun banen beginnen, echter wordt het om 18:00 uur echt leuk. Op dat moment is niemand minder dan Maarten van der Weijden, Olympisch kampioen 10 km openwater, aanwezig! Maarten zal samen met wethouder Marian Witte de actieweek officieel openen, waarna hij ook met alle deelnemers zal zwemmen.

Kun je maandagavond niet? De hele week zijn er andere leuke sportieve activiteiten waar je aan kunt deelnemen! Kijk voor actuele informatie over Serious Swimming of de andere sportieve activiteiten op www.de-warande.nl of op de Facebookpagina.[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.