Dronken man met ongeldig rijbewijs achter stuur Agenten hebben op een parkeerpl…

[ad_1]
Dronken man met ongeldig rijbewijs achter stuur

Agenten hebben op een parkeerplaats op de A59 een 28-jarige man uit Eindhoven opgepakt. Hij zat dronken achter het stuur en was niet in bezit van een geldig rijbewijs.

De man werd op woensdag 13 december rond 20.30 uur aan de kant gezet door de politie. De verdachte stapte uit en agenten merkten direct dat de man nauwelijks op zijn benen kon staan. Hij is daarop direct aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. Na controle bleek hij bovendien niet in bezit van een geldig rijbewijs te zijn. Op het politiebureau in Oosterhout blies de man 595 ug/l. Bijna driemaal de toegestane hoeveelheid alcohol. De auto van de man is in beslaggenomen en de verdachte is na verhoor met een proces-verbaal op zak naar huis gestuurd.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.