Ne goeie bojem voor heel Kaaiendonk! Het Smulnarrenbal is het voorfeest voor he…

[ad_1]
Ne goeie bojem voor heel Kaaiendonk!

Het Smulnarrenbal is het voorfeest voor heel Kaaiendonk. Een echte opwarmer voor het aankomende carnavalsseizoen. Dit jaar zal het Smulnarrenbal gehouden worden op 27 januari 2018 vanaf 19:30 in Theater de Bussel, Torenstraat 10.

Tijdens deze avond zullen veel kapellen hun muzikale noot laten horen en zal er gefeest worden met de partyband ‘De Fik Erin’. Daarnaast wordt tussen dit feestgedruis de Grootste Kaai bekend gemaakt, zal Prins Mienus XIV een woordje spreken richting de Kaaiendonkers en zal je de Dansmariekes zien schitteren. Het feest dat je niet mag missen!

Golden Tickets
Sinds vorig jaar zitten er tijdens de voorverkoop 4 Golden Tickets tussen de normale toegangskaarten. Dit jaar heeft een Golden Ticket de waarde van een dinercheque van La Cantina t.w.v. 75,–. Handig ‘vur ne goeie bojem’ voor het Smulnarrenbal. Kaarten zijn in de voorverkoop te koop bij de Feestwinkel en de VVV (in Theater de Bussel) te Oosterhout en kosten 7,50 per stuk.


[ad_2]

Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.