3FM Serious Request actieweek van De Warande in volle gang, tussenstand na 4 van…

[ad_1]
3FM Serious Request actieweek van De Warande in volle gang, tussenstand na 4 van de 7 challenges: € 6000,-

Van maandag 18 tot en met donderdag 21 december organiseert De Warande in samenwerking met MOOVE Oosterhout, GibbonSport en Fysiotherapie de Warande een actieweek voor Serious Request. Na 4 challenges staat de teller op € 6000,-. Met nog 3 challenges te gaan is dit zeker nog niet de eindstand.

Met de serious swimming en aquasport hebben alle deelnemers en de (vaste) klanten van De Warande € 3500,- opgehaald. Ook zijn scholen in Gemeente Oosterhout de challenge aangegaan op dinsdag- en woensdagochtend. Het Effent, de Zwaaikom, Marcoen, Montessorischool, Achthoek, Stijene, Westhoek en de Duizendpoot hebben samen € 2500,- opgehaald voor het goede doel.

Woensdagmiddag vanaf 13:00 uur staat er zwemfun voor kinderen op het programma, waarbij de entree als donatie geldt. De hele middag worden er allerlei leuke spellen georganiseerd door MOOVE en Fysiotherapie de Warande. Donderdag is de laatste actieve actiedag van De Warande. ’s Ochtends van 11:15 tot 12:15 uur is er een sportles speciaal voor ouderen georganiseerd, ook hierbij kunnen alle deelnemers een donatie bij de receptie doen. Van 20:00 tot 21:00 uur zal de laatste en misschien wel de zwaarste challenge plaatsvinden, namelijk serious floatfit. Dit is een uur durende challenge die iedereen in tweetallen aangaat. Deelnemen is nog mogelijk door jezelf op te geven via de website van De Warande!

Vrijdag zal de organisatie richting Apeldoorn gaan met de cheque met hierop de eindstand van de actie. Op hetzelfde moment zal er tijdens het discozwemmen een Christmas afterparty zijn van 19:15 tot 20:45 uur. Het discozwemmen is geheel in kerstsfeer met op de achtergrond beelden van 3FM Serious Request.[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.