De Warande haalt € 9.000,- op voor het goede doel van 3FM Serious Request tijden…

[ad_1]
De Warande haalt € 9.000,- op voor het goede doel van 3FM Serious Request tijdens de 4 dagen durende actieweek!

In samenwerking met MOOVE Oosterhout, GibbonSport en Fysiotherapie de Warande organiseerde De Warande een 4 dagen durende actieweek waarbij alle opbrengsten aan het goede doel van 3FM Serious Request werd geschonken.

Het doel van de totale actieweek was om alle leeftijdsgroepen van Gemeente Oosterhout in beweging te krijgen voor het goede doel. Door zeven verschillende challenges te organiseren met elk een andere leeftijdsdoelgroep is dat zeker gelukt! Van jong tot oud, iedereen heeft bijgedragen aan het totale bedrag van € 9000,-. Dit bedrag kan nog stijgen door de donaties die komende dagen nog gedaan kunnen worden. Van al dit geld kan het rode kruis het nodige doen, bijvoorbeeld: 1781 kinderen weer contact op laten nemen met hun familie en daadwerkelijk 30 kinderen terugbrengen naar familie in een ander land of gebied.

Het was tijdens de actieweek heel speciaal om te zien dat verschillende deelnemers zich zo enorm inzette voor het goede doel, waarbij de streefbedragen met gemak werden gehaald. Zo haalde bassischool De Westhoek maarliefst € 816,- op. Ook Park Zuiderhout heeft voor serious moving ook erg hun best gedaan en € 1010,- opgehaald. Alle challenges fantastisch om te zien, veel (vaste) klanten die zich in het zweet heeft gewerkt om tot zo’n mooi bedrag te komen.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.