Winkelgebied ochtend niet via ingang Keiweg bereik…

[ad_1]
Winkelgebied ochtend niet via ingang Keiweg bereikbaar

Gemeente kapt Zilveresdoorn Keiweg

In het voetgangersgebied van de Keiweg staan twee grote zilveresdoorns. Eén van deze twee bomen, de meest noordelijke, moet worden gekapt omdat deze gevaarlijk dreigt te worden. Een oude snoeiwond rot steeds verder in, waardoor de boom langzaam maar zeker hol wordt. De boom zal op maandagochtend 29 januari worden verwijderd.

De boom zal worden geveld en de boomstronk zal worden uitgefreesd. Het plantgat zal voorlopig worden dicht gestraat. In de loop van 2018 zal een plan worden voorbereid voor de aanplant van een of meer bomen ter vervanging. Dat is vrij ingewikkeld omdat zowel ondergronds als bovengronds maar heel beperkt ruimte is.

De kap en het straatwerk zullen uitgevoerd worden op maandagochtend 29 januari. Het werk zal naar verwachting ongeveer een halve dag in beslag nemen. Toeleverend verkeer zal in die periode niet langs deze zijde het winkelgebied kunnen bereiken.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.