TSC opnieuw onderuit 1-2 tegen stadsgenoot VV Oost…

[ad_1]
TSC opnieuw onderuit 1-2 tegen stadsgenoot VV Oosterhout

Tot 2 keer toe een nederlaag voor TSC tegen stadsgenoot VV Oosterhout in een seizoen komt wel heel erg hard aan. Zowel bij de spelers als bij de aanhang. Met nog 2 wedstrijden te gaan is VV Oosterhout TSC zelfs op de ranglijst gepasseerd . Hoe diep moet TSC nog door het stof gaan als het gaat om het leveren van een prestatie. Het enige lichtpuntje wat over blijft is de eerste periodetitel . Daar moet TSC het voorlopig mee doen en misschien dat dit gegeven mee speelt in die koppie’s dat alle hoop op die nacompetitie gericht is. Echter als het spel van TSC niet beter wordt dan vraag ik me echt af of we wel iets te zoeken hebben in die nacompetitie. Inmiddels is mij wel een ding duidelijk, daar waar vroegtijdig trainers aan de kant gezet worden vanwege slechte resultaten is dat allemaal nonsens. We moeten gewoon eerlijk zijn en toe durven geven dat we gewoon niet voldoende kwaliteit in huis hebben . Het ligt niet aan de trainer en zijn begeleiding, sterker nog het ligt zelfs ook niet aan de spelers.

We zijn een vereniging met een geweldige begeleiding en een uitstekende jeugdopleiding , maar als de talenten niet meer kunnen brengen dan wat we nu zien dan gaat het ophouden. Ze werken allemaal even hard, geen een jongen in het veld wil verliezen en zeker niet van stadsgenoot Oosterhout maar als de kwaliteit ontbreekt dan is het over en uit.

Zo ging het dus ook vandaag , al heel snel kwam Oosterhout op 0-1 via een kopbal van Raymon Raams uit een voorzet van Ryan Snoeren. En na goed een half uur spelen was het weer Oosterhout dat via een kopbal op 0-2 kwam. TSC doelman Yannick Millenaar had mijn inziens dat kunnen voorkomen echter dat is gemakkelijk praten achteraf. TSC deed wat het kon en stelde de VVO doelman meerdere malen op de proef, echter deze doelman , Ramon Everduim wist alles te pakken en uit zijn goal te ranselen. Moet wel gelijk bij gezegd worden dat TSC ook niet echt kansen wist te creëren , het meest dichtbij een treffer was Wouter Kops met een loeihard afstandschot, maar opnieuw waren de vuisten van de doelman net iets sterker.

Na de thee bij TSC Miquel Dolion voor Wouter van Steijn en Calvin Clemens voor Berry de Ram . De over actieve Samuel v/d Haspel liep ook al snel tegen geel op. Jeroen van Leijsen bracht de spanning weer enigszins terug door 15 minuten voor het eind de 1-2 binnen te werken. TSC begon aan een echt offensief maar kreeg geen echte kansen, aan de andere kant was Oosterhout met een vrije trap en wat scherpe counters nog het meest gevaarlijk. De nederlaag was een grote domper voor TSC en helaas werd het nog erger toen Jari van Helvoort met een zware hamstringblessure naar de kant moest. Groot compliment voor zijn directe tegenstander Yamani el Aharchaou die getuige was van dit incident en in plaats van door te spelen gelijk naar Jari toe liep om hem te helpen.
TSC moet komende zondag uit naar DESK en zou VV Oosterhout een grote dienst kunnen bewijzen om daar te winnen. TSC gaat absoluut haar sportieve plicht doen maar zal het gezien het spel van vandaag ook daar heel moeilijk krijgen. VV Oosterhout heeft vandaag duidelijk laten zien wie van de Oosterhoutse clubs de sterkste is op dit moment in 3 B.
Opstelling TSC : Yannick Millenaar, Wouter Kops, Devon van Dam,Wouter van Steijn , Joey Huisveld, Jeroen van Leijsen, Samuel v/d Haspel, Marnix v/d Velden, Tyron Zschusschen, Jari van Helvoort, Berry de Ram. HJ.[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.