Speciaal voor jou! Lees de tussenrapportage Oost…

[ad_1]
Speciaal voor jou!

Lees de tussenrapportage Oosterhout 2030

De afgelopen maanden hebben honderden Oosterhouters zich bezig gehouden met het nadenken over hun toekomst. Op basis van het dna hebben ze meegedacht over hoe we wonen, werken en leven in het Oosterhout van het jaar 2030. Het resultaat van dat nadenken is nu opgeslagen in de vorm van een magazine. Het is een tussenrapportage, want dit verhaal van Oosterhout 2030 kan natuurlijk weer reacties opleveren. Burgemeester en wethouders hopen dat alle Oosterhouters het magazine gaan lezen en dat ze erop gaan reageren.

Zie je de toekomst van Oosterhout ook zo? Zie je het anders? Waar moeten we meer rekening mee houden? Reageer via www.Oosterhoutvanjou.nl op de toekomstschetsen in dit magazine. Dan kunnen burgemeester en wethouders na de zomervakantie de toekomstvisie aanbieden aan de raad. Om vervolgens met z’n allen te gaan werken aan die schitterende toekomst.

Lees het magazine online op:
http://oosterhoutvanjou.nl/documents/Gem_Oosterhout_Magazine-2_A4_LR.pdf


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.