ZAPper? Kom naar de ZAPbijeenkomst 3 juni bijeenk…

[ad_1]
ZAPper? Kom naar de ZAPbijeenkomst

3 juni bijeenkomst voor ZAPpers in Oosterhout
J
De gemeente wil graag al haar zwerfafvalpakkers (ZAPpers) bedanken voor hun inzet! ZAPpers zijn vrijwilligers die zich inzetten voor een schone leefomgeving. Zij ruimen zwerfafval op onder het motto: ‘schoon trekt schoon aan’. Zwerfafval bestaat uit allerlei materiaal dat mensen bewust of onbewust laten vallen in de openbare ruimte. Gemeente Oosterhout nodigt bij deze al haar ZAPpers uit voor de zapbijeenkomst op zondag 3 juni in het Floralia Park. Voor meer informatie over het programma en/of aanmelden, stuurt u een e-mail naar schoon@oosterhout.nl. Aanmelden kan tot en met vrijdag 25 mei.

Wilt u ook ZAPper worden?
Wilt u ook aan de slag als ZAPper en een steentje bijdragen aan een schone leefomgeving? U ontvangt hiervoor een afvalknijper, handschoenen en afvalzakken. Meldt uzelf aan en bel naar 14 0162.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.