Nederlands oefenen tijdens het Praatpunt in De Slo…

[ad_1]
Nederlands oefenen tijdens het Praatpunt in De Slotjes

Bibliotheek Theek 5 en Surplus Welzijn organiseren samen een Praatpunt

Leer je Nederlands en wil je graag het Nederlands praten oefenen? Kom dan naar het activiteitencentrum De Slotjes. Bibliotheek Theek 5 en Surplus Welzijn organiseren hier samen een wekelijks Praatpunt. Dit Praatpunt dient om het Nederlands te oefenen in een gezellige en informele sfeer. Op donderdag 21 en 28 juni en donderdag 5 juli wordt er gestart met een pilot, en na de zomervakantie zal er iedere donderdagochtend onder begeleiding van vrijwilligers worden gepraat over alledaagse onderwerpen. Drink een kopje koffie of thee en leer elkaar kennen!
Wekelijks praatpunt
Het Praatpunt zal eerst als proef op donderdag 21 en 28 juni en 5 juli van 10.00 uur tot 12.00 uur worden georganiseerd in het activiteitencentrum de Slotjes. Vanaf 30 augustus zal het Praatpunt wekelijks zijn deuren openen op donderdagen. Mannelijke en vrouwelijke anderstaligen uit alle omringende gemeenten zijn welkom van 10.00 uur tot 12.00 uur. Hierbij wordt steeds een kopje koffie of thee aangeboden.
Nederlands oefenen
Voor anderstaligen kan het Nederlands een moeilijk te leren taal zijn. Het Nederlands oefenen is dan ook heel belangrijk. Hierbij is niet enkel herhalen op papier van belang, maar ook het houden van dagelijkse gesprekken. In het Praatpunt kunnen anderstaligen hun Nederlands oefenen door met elkaar te praten over lokale en alledaagse onderwerpen. Denk hierbij aan eten, televisie, kunst, cultuur, en dergelijke. Dankzij de professionele begeleiding van een vrijwilliger kan er in het Praatpunt op een informele manier worden geoefend aan het beter leren van de Nederlandse taal. Wees welkom in op het Praatpunt in De Slotjes, Slotjesveld 15 te Oosterhout.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.