Zuiderwaterliniefestival in Den Hout In het weeke…

[ad_1]
Zuiderwaterliniefestival in Den Hout

In het weekend van 23 en 24 juni vindt het Zuiderwaterliniefestival plaats. Ook Oosterhout is een onderdeel van de Zuiderwaterlinie en wel in Den Hout. Op 23 juni kun je mee op Veldtocht van de Houtse Linies.

“Voel de adem van de tijd, hoor het lied van weemoed, proef van het stille water en geniet van de omgeving in beweging. Ga mee op Veldtocht van de Houtse Linies.
Verstilde momenten, plaats-poëzie, indringende installaties en betoverende klanken brengen de beleving van de Houtse Linie tot leven. De eigenzinnige kijk van de kunstenaar op de van geschiedenis doordrenkte omgeving versterkt het onderliggende verhaal en laat je kijken door de ogen van de tijd en stilstaan in het hier en nu. Wandel mee in de Veldtocht van de Houtse Linie en duik in de gestolde tijd op een prachtige groene route. Op de strobalen in de schuur van Boerderij Linie Zicht blikken we terug; onder het genot van een ‘Houtse Blonde’, muzikale klanken en een blikje ‘Linie-soep’.”

Meer weten over het Zuidwaterliniesfestival en het uitgebreide programma? Neem eens een kijkje op hun website. www.zuiderwaterliniefestival.nl

Ook zijn er fiets- en wandelroutes te vinden op www.zuiderwaterlinie.nl


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.