36 jaar de gezelligste jaarmarkt Geen jaarmarkt …

[ad_1]
36 jaar de gezelligste jaarmarkt

Geen jaarmarkt in Dorst

Na lang beraad heeft het bestuur van Sint Joris besloten te stoppen met de organisatie van de gezelligste jaarmarkt. In de afgelopen jaren was sprake van een teruglopende belangstelling van het publiek en marktkooplieden. Voor een kleine vereniging zoals Sint Joris is de inspanning die nodig is om een steeds kleiner wordende jaarmarkt te organiseren en te bemannen een te grote opgave.

Sint Joris kijkt terug naar 36 prachtige jaren. We zijn trots dat we als vereniging in staat zijn geweest om vele jaren de jaarmarkt te organiseren. We bedanken iedereen die, in welke vorm dan ook, een bijdrage hebben geleverd aan de jaarmarkt. Ook de inwoners van Dorst bedankt, met name zij die wonen aan de jaarmarkt. Dit evenement bracht soms overlast in het dorp. Bedankt voor uw geduld.

Dit jaar konden bezoekers nog enkele prijzen winnen, waaronder een ballonvaart. De winnaars zijn:

Ballonvaart: Jan Coremans
Prijzenpakket: Lente Bekers

leeftijdscategorie <21 jaar: 1e prijs: Bram Hazenberg 2e prijs: Jeroen Nouws 3e prijs: Leony Cunenborg leeftijdscategorie 12-21: 1e prijs: Frank van der Kooij 2e prijs: Pieter van der Kooij 3e prijs: Bart van der Kooij leeftijdscategorie <12: 1e prijs: Lise Hazenberg 2e prijs: Nora Suijkerbuijk 3e prijs: Eva Nouws
[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.