Lazy Sunday Afternoon concert met Amsterdam Connection in Oosterhout

[ad_1]

Het Bredase muzikantenduo Tim Welvaars en Naomi Adriaansz treedt op zondag 12 augustus a.s. op in het Floralia Park in Oosterhout. Het optreden in de Lazy Sunday Afternoon reeks begint om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur. Toegang is gratis.

Amsterdam Connection is enkele dagen terug in Nederland van hun Franse tournee die enkele maanden duurt. Het duo presenteerde vorig jaar februari j.l. hun nieuwste album “Isn’t She Lovely” in de North Sea Jazz Club in Amsterdam met o.a. de Amerikaanse topmusici Paul Brown (Luther Vandross, George Benson, Al Jarreau) en Roberto Vally (Spyro Gyra, Michael Franks, Randy Crawford). Het album wordt momenteel op meer dan 80 radiostations wereldwijd gedraaid.


[ad_2]

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.