Verkeersmaatregelen vanwege wielerronde Hart van Oosterhout

Stichting Ronde van de Molen organiseert op zondag 23 september 2018 de wielerwedstrijden ‘Hart van Oosterhout’ in het centrum van Oosterhout. Dit heeft gevolgen voor de bereikbaarheid van een deel van het centrum. Het parcours is gelijk aan vorig jaar. De start/finish ligt op de Markt. Het parcours loopt verder over de Kerkstraat – Keiweg – Ridderstraat (noordzijde) – St. Vincentiusstraat – Zandheuvel – Isabellastraat – Mathildastraat – Leijsenhoek. Deze straten en het daarbinnen gelegen gebied zijn op zondag 23 september 2018 voor alle autoverkeer gesloten van 6.00 uur tot 19.00 uur. In deze periode mogen er langs het parcours geen auto’s geparkeerd staan (ook niet in de parkeerhavens). Dit vanwege veiligheidsredenen. De wegsleep-regeling is van toepassing.

Verder geldt voor alle bewoners binnen het door het parcours ingesloten gebied, dat als u tijdens de afsluiting dit gebied met uw auto wilt verlaten, u de auto tijdig buiten de afzettingen moet parkeren. We verzoeken u om ook uw eventuele visite voor die dag over deze afsluiting te informeren.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.