Poging straatroof in Oosterhout

Zondagmiddag hebben vier jongens geprobeerd een man te beroven van zijn telefoon. Het slachtoffer verweerde zich en de rovers sloegen op de vlucht.

Op zondag 30 september 2018 om 20.45 uur liep het slachtoffer bij het oorlogsmonument in het Slotpark. Kort nadat hij vier jongens was gepasseerd werd hij van achteren vastgepakt door een jongen met een mes. De jongens eiste zijn telefoon. Het slachtoffer wist zich los te wringen en riep dat ze helemaal niets kregen. De jongens maakten toen dat ze wegkwamen. Het slachtoffer liep beduusd door en belde later de politie. Er waren in ieder geval twee licht getinte jongens bij betrokken van ongeveer 18 a 19 jaar oud. Eén had nat krullend zwart haar en was gekleed in donkere kleding. Ook was er een blanke jongen bij met sluik haar. Drie jongens reden op een herenfiets en één fietste op een damesfiets.

Getuigen of mensen die iets van dit misdrijf afweten worden dringend verzocht dit te melden.
– via de banner onder dit bericht of
– via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden
– via 0900-8844 of WhatsApp (0612207006)
– anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.