Meer groen en straatmeubilair in het centrum van Oosterhout

Kwaliteitsverbetering openbare ruimte centrumgebied
Het college heeft de wens om de kwaliteit van de openbare ruimte in het centrumgebied te vergroten. Een aantal maatregelen wordt op korte termijn genomen om de openbare ruimte een kwaliteitsimpuls te geven. Zo wordt straatmeubilair waar nodig vervangen, wordt de straat grondig gereinigd en wordt bekeken hoe het versteende Schapendries als entree van het centrum kan worden vergroend. Samen met vastgoedeigenaren, ondernemers en bewoners zal in het project Samen een groen centrum worden bekeken hoe middels bijvoorbeeld gevelbeplanting, balkonbakken of plantenbakken het centrum kan vergroenen.

1 Comment

  1. Wellicht kunnen een paar extra bomen het schapendriesplein vergroenen.
    Er staan er nu 2.
    4 of 6 bomen is ook een fraaier gezicht voor de bewoners van de flatgebouwen en verzorgingshuis daar.

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.