Spoken, griezels en.. Discozwemmen bij De Warande

In de zomer kun je heerlijk buiten zwemmen in de buitenbaden van De Warande, maar in de herfst als het buitenpark gesloten is.. Dan komen alle Warande-griezels één keer tevoorschijn, dit gebeurt dit jaar op vrijdag 26 oktober voor het discozwemmen.

De afgelopen dagen haperen de toegangspoortjes al, zijn onze vlaggen kapot gemaakt en horen we rare geluiden. Vrijdagavond 26 oktober zullen de toegangspoortjes om 18:45 uur geblokkeerd worden door de technische griezels. Laat dit nu ook net de aanvangstijd zijn van discozwemmen Halloween. Om toch te kunnen zwemmen kunnen alle kinderen langs de achteringang, alleen daar heb je een speciale toegangscode voor nodig. De toegangscode is ergens op het buitenpark te vinden, maar waar? Om ervoor te zorgen dat iedereen de goede weg loopt wordt men opgevangen door meneer Rijter.

Eénmaal de toegangscode gevonden dan kunnen de kinderen het zwembad betreden om lekker te zwemmen. In het zwembad is het natuurlijk leuk versierd maar hoeven kinderen niet bang te zijn voor enge spoken of andere griezels. Tot 21:00 uur draait de DJ de leukste muziek en kunnen er zelfs leuke prijzen gewonnen worden.

Tickets
De spooktocht en het discozwemmen kost slechts € 4,-. Tickets zijn verkrijgbaar bij de receptie van De Warande of online via: www.de-warande.nl/halloween. Een onvergetelijke avond beleven? Koop dan snel jouw tickets voor het Halloween discozwemmen, want vol is ook echt vol.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.