Opening carnavalsseizoen

Zaterdag 10 november zal het startschot worden gegeven voor het nieuwe carnavalsseizoen. Dit jaar is er een splinternieuw feest opgezet, waarbij met name een plaats is ingericht voor de Snotnarren en Snotnarrinekes van Kaaiendonk. Maar ook het nieuwe insigne zal worden onthuld en het nieuwe Kaaiendonkse carnavalslied zal worden gepresenteerd. Kortom, de start van het seizoen voor iedere Kaaiendonker!

Ook aan kinderen is gedacht

Speciaal voor alle Snotnarren en Snotnarrinnekes is er een kinderprogramma opgesteld. Vanaf 15.45 uur is er op de Markt van alles te doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een echte ballonnenclown? Of misschien speel je liever mee met een van die leuke spellen, eet je graag een pannenkoek of wil je je mooi laten schminken? Ook dat kan tijdens Elluf-Ellus. Altijd al eens met de Dansmariekes mee willen dansen? Dan is dit jouw kans, want in de weken voor de Elluf-Elluf-Viering kun je alvast met de Dansmariekes mee oefenen via de social media van OCS De Smulnarren. Vanaf 17.00 uur worden er gratis light tubes uitgedeeld aan alle kinderen en kunnen zij meedoen aan de speciale ‘Lampjesoptocht’ door de Kaaiendonkse binnenstad.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.