Allerzielen in ‘De Vinder’

Allerzielen in de Antoniuskerkzaal
Op vrijdag 2 november, Allerzielen, is de grote kerkzaal van Antoniushuis ‘De Vinder’ van 9.00 tot 16.00 uur geopend. Medewerkers van het Antoniushuis zijn de hele dag aanwezig om u de weg te wijzen of te woord te staan. Er is koffie of thee voor wie dat wil.

Ieder jaar staat deze dag in november in het teken van herdenken wie is overleden. Namen worden genoemd. Herinneringen worden levend gehouden. “Ik ben jou niet vergeten!” Dat kan vandaag de gehele dag in de kerkzaal van het Antoniushuis. Want een klein gebaar als een lichtje of kaarsje laten branden betekent veel.
Daarom wordt iedereen in de gelegenheid gesteld om een lichtje te komen opsteken voor zijn of haar overleden familielid, bekende of kennis. Even een moment om in gedachten stil te staan bij die persoon die er niet meer is. De grote kerkzaal is op gepaste wijze versierd. Er is stemmige muziek. Loop gerust even binnen.

Antoniushuis ‘De Vinder’ is gelegen links naast de gesloten Sint-Antoniuskerk achter het groene hek.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.