Snippergroen in de aanbieding

Woon je in Strijen, Centrum, Leijsenakkers of Slotjes? En wil je graag dat strookje groen naast je huis kopen? Dan is project Snippergroen vast iets voor jou!
Hiermee biedt de gemeente woningeigenaren de kans dat stukje openbaar groen voor een tijdelijke verlaagde prijs van € 75,- per m2 te kopen. Op 20 november a.s. organiseert de gemeente Oosterhout een informatiebijeenkomst over project Snippergroen om 19.15 uur in het gemeentehuis, Slotjesveld 1. Bewoners die mogelijk te maken krijgen met dit project ontvangen hiervoor een uitnodiging van de gemeente maar ook inwoners zonder uitnodiging zijn welkom. Kijk voor meer info op http://bit.ly/2Dbf5dx en/of e-mail het projectteam op snippergroen@oosterhout.nl of bel 14 0162 (wo en vr tot 12.00 uur) en vraag naar Martine Kuijpers of Ellen de Jonge.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.