Werkzaamheden brug over Sluis 1 zijn begonnen

De brug bij Sluis I wordt voorzien van een nieuw hoofddraaipunt. Daarnaast wordt het wegdek aangepakt om zo de geluidsproductie af te laten nemen. Voor de uitvoering van deze werkzaamheden moet de brug noodzakelijkerwijs eruit gehaald worden. De brug over de Marksluis is al aan de beurt geweest. De werkzaamheden aan de brug Sluis I zijn gestart op 24 november 2018 om 6.00 uur en zijn naar verwachting op 19 december 2018 afgerond. In deze periode is de brug afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Voor voetgangers en (brom)fietsers wordt er vanaf 26 november tot 15 december een tijdelijke brug geplaatst. Voor het vaarverkeer geldt ook een andere periode waarin het vaarverkeer volledig gestremd is. Dennis van Mook maakte deze mooie foto’s van de werkzaamheden

Omleidingen
Sluis I (Wilhelminalaan)
Vanaf 24 november 6.00 uur wordt al het verkeer omgeleid over de route Wilhelminalaan – Van Liedekerkestraat – Statendamweg – Bovensteweg – Burg. Huijbregts-Schiedonlaan. Het Vlaggeschip en de Korenbocht blijven bereikbaar vanuit de zijde van het centrum.
Vanaf zaterdag 15 december om 6.00 zal het brugdek weer worden terug geplaatst. Op dat moment is er eveneens geen voet- en fietsverkeer over de Marksluis mogelijk. Dit duurt tot uiterlijk woensdag 19 december 6.00 uur.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.