Chapeau zoekt nieuwe mannen

Het mannen-ensemble “Chapeau” uit Oosterhout bestaat uit een groepje (16) zangers, dat al jaren op een ontspannen wijze meerstemmige liederen zingt. De gemiddelde leeftijd van onze leden is ongeveer vijfenzeventig jaar oud (65 tot 86). Wij houden vooral van stevige, maar ook van melancholieke en gevoelige liederen. Aanvankelijk zongen we vooral stevige Nederlandse, Engelse en Duitse zeemansliederen. Nu hebben we aan ons repertoire een andere wending gegeven en het uitgebreid met driestemmige Spaanse, Russische, Amerikaanse, Vlaamse, Franse en klassieke liederen. In 2019 gaan we ons vijfjarig bestaan vieren. Er is ruimte voor een viertal nieuwe leden verdeeld over drie stemgroepen. Chapeau repeteert op vrijdagmiddag in Activiteitencentrum Arkendonk. Belangstellenden kunnen contact opnemen met secretaris Ton Schellekens 0162-426411 of tonschellekens@kpnmail.nl. Meer informatie kunt u vinden op www.chapeau2014.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.