Oudejaars uitzending Oosterhout Vandaag vanaf de ijsmarkt

De oudejaarsuitzending van het radioprogramma Oosterhout Vandaag komt zaterdag 29 december tussen 15.00 en 17.00 uur vanaf de Ijsbaan op de markt in Oosterhout.

Presentator Ad Evers blikt met een aantal gasten van allerlei verenigingen en instellingen terug op het jaar 2018. Ook de Oosterhoutse politiek komt uitgebreid aan het woord over het toch wel enigszins roerig jaar in Oosterhout. Publiek is tijdens de uitzending van harte welkom om live radio te komen kijken. Kun je er niet bij zijn luister dan thuis gezellig mee. Het team van Oosterhout Vandaag wenst u allen een Fijne Jaarwisseling en een Goed en Gezond 2019

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.