Crowdfundingsactie voor renovatie Rola

Voor de renovatie van het schip de Rola, de hele opbouw moet namelijk worden vervangen, zijn de zeeverkenners van Scouting Het Zuiderkruis een crowdfundingsactie gestart via hun website.
Er is met behulp van diverse acties, waaronder een snoepzakken actie, bingo avond en een statiegeldflessenactie, al wel circa € 6500, – opgehaald maar dat is nog lang niet voldoende om het schip weer helemaal tip top in orde te krijgen.

anuit het bedrijfsleven worden ondertussen ook al helpende handjes geboden, zo gaat van Mook Badkamers en Keukens helpen met de inrichting van de toilet en de douche. Via deze link kunt u naar de website om ook een bijdrage te leveren voor de renovatie. Denk hierbij ook aan het feit dat Sinterklaas jaarlijks gebruik maakt van de Rola om alle Oosterhoutse kinderen te verblijden.

De crowdfundingspagina van Het Zuiderkruis

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.