VV Oosterhout verliest ondanks een goede spelopvatting

Als je zelf niet tot scoren komt valt de goal aan de verkeerde kant

Vandaag voor VV Oosterhout de eerste van de twee uitwedstrijden, vandaag tegen VV Gilze volgende week tegen DESK. Vanmiddag een wedstrijd van VV Oosterhout waarin je zag dat het in de koppies weer beter zat dan tegen Irene twee weken geleden. De eerste helft ging eigenlijk gelijk op en VV Oosterhout had een paar mogelijkheden om op voorsprong te komen. Gilze was af en toe gevaarlijk in de omschakeling. Je kon op je klompen aanvoelen dat wie er als eerste zou scoren deze pot weleens kon gaan winnen. Helaas voor VV Oosterhout was dit vandaag VV Oosterhout in de 60ste minuut kwamen zij met een gelukje op 1-0 en in de 75steminuut scoorde VV Gilze met een bal door het midden de 2-0. Scheidsrechter van dienst Jeroen Quinten floot een goede partij hij moet in het vervolg assistenten van de thuisclub niet laten vlaggen voor overtredingen ze hebben al moeite genoeg om ingooiballen, buitenspel, en hoekschoppen goed te beoordelen met de clubkleuren op hun netvlies.

Smet op de wedstrijd was de reactie van het Calimero publiek van VV Gilze, die het nodig vonden om Ramon, die vanwege familieomstandigheden toch al niet lekker in zijn vel zat, bij ieder balcontact uit te joelen en te schelden, de losers stonden met 2-0 voor notabene. Toen Ramon na de wedstrijd verhaal wilde halen gaven de helden niet thuis en stonden ze schaapachtig te kijken blèten durfde ze niet meer. 

Meteen al averij: In de derde minuut een vervelende botsing tussen Finn Hoppenbrouwers en Sofyan Asrih, laatstgenoemde moest met een hersenschudding het veld verlaten. Joey Vreijsen verving hem.

In de 15de minuut een kans voor Dennis van Munster hij kon echter niet tot scoren komen. In de 23ste minuut de tweede tegenvaller voor VV Oosterhout Wesley Stadhouders verliet met een vervelende knieblessure het veld Guston Remie verving hem.

Tot de 43ste minuut kabbelde de wedstrijd voort Yamani kon Dennis in stelling brengen deze vond echetr Finn Hoppenbrouwers op zijn weg ruststand 0-0.

Paal en lat: Na de thee in de 48ste minuut een sterke actie van Dennis dat een beter lot had verdiend, zijn kopbal kwam op de lat de rebound werd door Tom van Gestel achtergewerkt. Uit de hoekschop zag Yamani zijn schot links naast de paal verdwijnen. In de 55ste minuut brak Stan de Kock door de defensie Raman was gepasseerd maar de bal kwam via de binnenkant paal weer terug het veld in.

Gilze beslist de wedstrijd: In de 60ste minuut besliste dezelfde Stan de Kock de wedstrijd hij drong door tot de achterlijn en tussen de benen van Ramon door scoorde hij de 1-0. VV Oosterhout reageerde aangeslagen en in de 75ste minuut scoorde goudhaantje Stan de Koch zijn tweede van de middag 2-0. VV Oosterhout bracht Emiel van Pelt en deze scoorde koud in veld nog bijna de 2-1 met zijn hoofd. VV Oosterhout klopte nog wel op de deur maar kwam niet meer tot scoren.

Conclusie: ondanks een goede wedstrijd instelling verloren van een gelijkwaardige tegenstander. Deze week de juiste trainingsinstelling en vol gas naar DESK.

Zondag 10 februari DESK – VV Oosterhout adres: sportpark Eikendijk, Eikendijk 19 Kaatsheuvel aanvang 14.30

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.