Boef in de wijk!

Houd jij van een spelletje en vind je het interessant om te leren hoe je om kan gaan met verdachte situaties? Doe dan mee met Boef in de Wijk!

Soms is het best lastig om een verdachte situatie te melden of te herkennen als verdacht. In samenwerking met de politie spelen we daarom op donderdag 14 februari van 18.15 – 21.00 uur het spel Boef in de Wijk. Het spel leert je op een leuke en interactieve manier alert te zijn in de wijk en welke informatie van belang is bij het doorgeven van een melding. De politie geeft je aanwijzingen om de boef te kunnen vinden. Wie de boef als eerste vindt, heeft gewonnen en ontvangt een leuke prijs.

Wil je meedoen? Kom dan om 18.15 uur naar gymzaal in de Kruidenlaan. Aanmelden is niet nodig. Het enige wat je nodig hebt is een mobiele telefoon met internetverbinding om de aanwijzingen te ontvangen. Boef in de Wijk is leuk voor jong en oud. Jongeren onder de 14 jaar moeten in gezelschap zijn van een volwassene.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.