Inwoners Oosterhout jagen op miljoenen in Miljoenenjacht

Kaaiendonk op carnavalszondag te zien bij RTL 4

Vijftig inwoners van Oosterhout uit postcodegebied 4901 strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of de ´Kaaiendonkers´ op deze carnavalsavond daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 3 maart vanaf 20.00 uur te zien bij RTL 4. 

Kans op geldprijzen tot wel 5 miljoen euro
De vijftig inwoners van Oosterhout zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Brabant is goed vertegenwoordigd. Ook inwoners van ‘s-Hertogenbosch en Best bemachtigden een studioplek. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.

De uitzending van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ met daarin de inwoners van Oosterhout is zondag 3 maart van 20.00-21.30 uur bij RTL 4 te zien.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.