Irene’58 verliest van Gilze 0-2

Irene’58 1 speelde vandaag de thuiswedstrijd tegen Gilze 1.
De wedstrijd werd helaas met 0-2 verloren.

Reactie Paul van Dijk:
We begonnen goed aan de wedstrijd, de eerste helft waren we redelijk gelijkwaardig aan Gilze. Echter komt Gilze op een hele gelukkige wijze op voorsprong. Een snel genomen vrije trap, waarbij de scheidsrechter nog in de muur staat word goed gekeurd door de scheidsrechter.

Na rust komt Gilze in de 60e minuut met een man minder, waar je meer druk verwacht van onze kant, kwam Gilze toen een aantal keer gevaarlijk door in de counter, met als gevolg de 0-2. Uiteindelijk ontbrak het vandaag aan de finesse in de eindfase om echt gevaarlijk te worden. Volgende week de derby uit bij vv Oosterhout!

Vandaag voor het eerst een pupil van de week, een mooi initiatief van de vereniging om de binding vanuit de jeugd met het 1e elftal te vergroten en een jeugdspeler een mooie middag te bezorgen. Rik super gedaan vandaag!

Volgende wedstrijd:
VV Oosterhout – Irene’58
24 maart om 14.30 uur

volgende week dus de derby tegen Oosterhout en we hopen weer op jullie massale steun om de 3 punten mee terug naar Den Hout te nemen!!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.