Grote Oosterhoutse Kennisquiz

Inschrijven via oosterhoutsekennisquiz@gmail.com

Twaalfde editie Grote Oosterhoutse

Kennisquiz op zondag 23 juni

Oosterhoutkenners, Academie-laureaten, quizfanaten en andere belangstellenden hebben weer iets om naar uit te kijken: de twaalfde editie van de Grote Oosterhoutse Kennisquiz op zondag 23 juni. Locatie is als vanouds een van de mooiste plekken in de Oosterhoutse binnenstad, te weten Stadstuin De Schelp. De quiz begint, zoals de laatste jaren te doen gebruikelijk, om 15.00 uur.

Deelnemers aan de quiz krijgen in zes ronden in totaal zestig vragen voorgelegd die om de een of andere reden allemaal iets met Oosterhout te maken hebben. Sommige vragen zijn hartstikke eenvoudig, de meeste vragen kun je beantwoorden als je een beetje op de hoogte bent van geschiedenis en actualiteit en een handjevol vragen zorgt echt voor het verschil. Maar zelfs bij diegenen die helemaal niks van Oosterhout weten of zijn gezakt voor het examen van de Oosterhout Academie, is de Kennisquiz een gebeurtenis om niet te versmaden. Al was het alleen maar vanwege de prachtige, lommerrijke entourage. En ook wie alleen maar een kijkje wil komen nemen, is zondag 23 meer dan van harte welkom.

Teams van minimaal drie en maximaal vijf deelnemers kunnen zich inschrijven via het e-mailadres oosterhoutsekennisquiz@gmail.com. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.