Drugs in auto, bestuurder onder invloed

Een 23-jarige man uit Tilburg is afgelopen nacht aangehouden op verdenking overtreding van de Opiumwet. In zijn auto werd een hoeveelheid drugs gevonden. De bestuurder reed onder invloed van harddrugs.

Tijdens hun surveillance viel de bestuurder de agenten op. De agenten gaven de bestuurder op de Vijf Eikenweg een stopteken. Bij het aanspreken van de man roken zij direct een henneplucht in de auto. Op verzoek van de agenten overhandigde de bestuurder een plastic tas met gripzakjes hennep die in de kofferbak lag. De drugs is in beslag genomen.

Uit een speekseltest bleek dat de automobilist cocaïne en amfetamine had gebruikt. Op het politiebureau heeft een arts bloed afgenomen. De bloedproef wordt ingestuurd naar het NFI. De man zit nog vast voor verhoor.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.