Doelgroepenbad blijft 32 graden

Water

de gemeente heeft besloten om de watertemperatuur in het doelgroepenbad van De Warande blijvend te verhogen naar 32 graden Celsius. Het college voldoet daarmee aan verzoeken van verschillende gebruikers die 31 graden als te koud ervaarden. Met name het Gehandicaptenplatform heeft actief geijverd voor verhoging van de temperatuur. In september 2018 is de temperatuur al bij wijze van proef verhoogd naar 32 graden. Vanwege de vele positieve reacties (onder meer van reumapatiënten) werd deze proef verlengd. Het college heeft nu besloten deze watertemperatuur te handhaven. De kosten ervan worden opgevangen binnen de exploitatie van het zwembad.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.