Laatste week Toer de Boer van dit seizoen

Donderdag  15 augustus Is het bedrijf van de fam. Smits van Oyen aan de Buitendijk 1 in Drimmelen te bezoeken. Zij hebben daar een  natuurlijk weide en akkerbouw domein.  Diverse gewassen worden er geteeld en  zoogkoeien van het ras Aberdeen Angus lopen in de wei. Er worden geregeld vleespakketten van het eigen vee verkocht.   Aanvang 10.30, einde om 12.00 uur.

S Middags is het bedrijf van de fam. Mureau aan de Scheerbiesstraat 6 in Wagenberg te bekijken. Hun Blonde  d’ Aquitaine vleesvee loopt in de wei en er lopen ook wat scharrelvarkens rond.  In hun winkel  worden vleespakketten van eigen vee verkocht.  Aanvang 13.30 uur tot 15.00 uur.

Dit was de laatste Toer de Boer dag van dit seizoen.  Veel bezoekers hebben kennis kunnen nemen van het werk en de bezigheden op de diverse boerderijen.  En ongetwijfeld is er ook gesproken over de uitdagingen  waar de agrarische ondernemer de komende tijd voor staat.  

Kijk ook op de site: www.toerdeboer.nl  

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.