Nieuwjaarsbeurs De Siervis

Aquariumvereniging “De Siervis “ te Oosterhout (NB) organiseert op zondag 26 januari 2020 zijn 15de Siervis Aquarium Nieuwjaarsbeurs. De beurs zal weer gehouden worden in onze mooie zalen in het Oelbert gymnasium in Oosterhout.

Er zijn verschillende kwekers van vissen, garnalen, kreeften en planten, maar ook leveranciers van voedsel, decoratiemateriaal, sierhout voor in het aquarium, filters en filtermateriaal etc. Naast de mogelijkheid om uw inkopen voor het aquarium te doen, is het een uitgelezen mogelijkheid om uw vragen te stellen, u te oriënteren op nieuwe (technische) mogelijkheden en nieuwe ideeën op te doen. Daarnaast zal er een gezellig binnen terras worden ingericht waar men, zittend tussen de standhouders, van een drankje en hapje kan genieten. 

Hieronder de belangrijkste gegevens:

Datum: zondag 26 januari 2020

Plaats: 

Oelbert Gymnasium

Ingang: Paterserf 16

4904 AR Oosterhout N.B.

Tijden: van 11.00 tot 15.00 uur

Entree: € 2, -. Kinderen tot 12 jaar gratis.

Voor meer informatie: www.desiervis.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.