Start het jaar met een lach

Start het jaar met een lach & een traan, of een dansje voor jong en oud

Het jaar start weer goed bij Theater de Bussel met voor elk wat wils. Beleef samen met de jeugdgroep van Zoldertejater een enerverend dagje naar de Zoo. Geniet van een hilarische en ontroerende avond met komisch talent Annick Boer. Probeer je emoties de baas te blijven bij de mooie Nederlandse film ‘April, May en June’. Tot slot kunnen ook de voetjes van de vloer; heerlijk swingen met en door de deelnemers van Gouden Dans.

“Gezellig” naar de Zoo

De jeugdgroep van de Oosterhoutse toneelvereniging Zoldertejater neemt je in hun voorstelling mee naar de Zoo. Daar doet het personeel zijn uiterste best om iedereen een gezellige dag te bezorgen. Maar of dat lukt? Een dagje Zoo laat de bezoekers in ieder geval niet onberoerd. 

Heerlijk lachen en genieten van de mooiste liedjes

Beleef een heerlijke avond met Annick Boer, bekend van de televisieprogramma’s Kanniewaarzijn en Kopspijkers. In haar eerste zelfgeschreven cabaretvoorstelling “Dat is goed gelukt!” wisselt ze droogkomische verhalen vol zelfspot af met de mooiste liedjes. De Volkskrant over de voorstelling: “een mooi, klein cabaretprogramma, dat zeker smaakt naar meer***”.

Huilen en lachen met Linda de Mol

Haal de zakdoek maar tevoorschijn voor de Nederlandse film April, May en June.  In dit komische ensembledrama doen drie halfzussen (gespeeld door Linda de Mol, Tjitske Reidinga en Elise Schaap) een belofte op het sterfbed van hun moeder, dat ze voor hun autistische broer Jan zullen zorgen. Van regisseur Will Koopman bekend van Gooische Vrouwen. En voor de 80’s-fans: met een bijrol voor acteur Patrick Duffy, alias Bobby Ewing uit Dallas!

Goud van oud!

Gouden Dans komt met de swingende, interactieve dansvoorstelling “Kom Dans Met Mij De Danzon”. Een bijzonder dansproject met als missie eenzaamheid op afstand houden. Enthousiaste, lokale, oudere amateurs hebben onder leiding van twee choreografen een bijzondere voorstelling gemaakt, die naadloos overgaat in een danssalon samen met het publiek. Voor zowel de deelnemers als het publiek is het echt een feestje. Uiteraard onder begeleiding van live muziek. Dus voetjes van de vloer en dans met elkaar de Danzon! 

Jeugdgroep Zoldertejater – Zoo | zat 18 jan – 20.15 uur | zon 19 jan – 14.15 uur  | kleine zaal

Annick Boer – Dat is goed gelukt! | wo 22 jan | 20.30 uur | | kleine zaal

Film: April, May en June | do 23 jan – 20.00 uur  | zo 26 jan – 14.30 uur  | kleine zaal

Gouden Dans – Kom dans met mij de Danzon | zat 25 jan | 15.00 uur | grote zaal

Tickets zijn te koop via www.theaterdebussel.nl en bij de balie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.