Robin Smulders is Kaaike XVII

Op zondag 12 januari was het een gezellige drukte in De Slotjes. Tijdens de ‘Kiezelmiddag’ van OCS de Smulnarren streden een heleboel Snotnarren en Snotnarrinnekes om een plaats in het GROOTKindergevolg 2020. 

In een goed gevulde grote zaal speelde de Jeugdhofkapel en danste de Dansmariekes als opwarming. Nadat Prins Mienus XIV binnen was gehaald, werd het startschot gegeven voor een gezellig middag. Na een spelletjesronde, een puzzelronde en een praatjesronde werd Robin Smulders benoemd tot Kaaike XVII. Hij werd meteen in een nieuw prinsenpak gehesen en kreeg zijn prinsenketting omgehangen. Lotte Blom, die vorig jaar schitterde als Kaaike XVI, presenteerde de middag. Aan haar was de eer het Narrestokje letterlijk door te geven.

Ook het KLEINGevolgje bestaande uit Adjudantje Emma Verhulst, Jaonuske Philipinne Fluitman en NARreKE Jelke Ackermans werden benoemd en kregen hun pak aan. Daarna werd ook de Kinderraad en de dansmariekes bekend gemaakt. Jelke Ackermans kreeg te horen dat haar ontwerp gekozen was als Kaaike’s Kinderinsigne 2020.

De komende weken gaat Kaaike XVII & GROOTKindergevolg samen op stap om te oefenen voor carnaval 2020.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.