Moove brengt beweging voor ouderen op ORTS TV

Nu het coronavirus de ouderen binnenhoudt is het voor hen lastig om in beweging te blijven. Daarom komt Moove, in samenwerking met de ORTS, met bewegingsoefeningen voor ouderen op ORTS TV. De bewegingsoefeningen zijn vrij gemakkelijk thuis uit te voeren. Elke dinsdag en vrijdag komt er een nieuw bewegingsfilmpje. De filmpjes worden verder vanaf dinsdag 24 maart dagelijks uitgezonden tussen 07:00u en 12:00u in de ochtend bij de ORTS.

Wat doet Moove?
De sportcoaches van MOOVE vervullen een rol in het matchen van sport- en beweegvraag en -aanbod en de organisatie, begeleiding, coaching en implementatie van sport- en beweegactiviteiten in het DNA van de wijk en daardoor in de stad. Dit alles in cocreatie met het Oosterhoutse netwerk van maatschappelijke partners en sport- en beweegaanbieders.

Sporten voor Ouderen

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.