Effectieve samenwerking kookclub LCC en hobbykok Danny Koreman van coronahulp Oosterhout.

Al weken lang kookt Danny Koreman, als vrijwilliger, dagelijks volledige maaltijden voor mensen die in deze  zware tijden niet zelf kunnen koken. Bijvoorbeeld voor mensen die in de zorg werken en die na een loodzware werkdag nog voor hun gezin of voor zichzelf een maaltijd moeten klaarmaken.

Tot 2 weken geleden deed hij dat thuis in zijn eigen keuken op een 4 pits gasstelletje, klein aanrechtje en beperkte werkruimte. Het gebrek aan ruimte en keukenfaciliteiten maakte dat hij dikwijls tot diep in de nacht de maaltijden stond te bereiden.

Sinds vorige week echter heeft Danny de beschikking over de professionele restaurantkeuken van de Oosterhoutse kookclub LCC. Een bestuurslid van de vereniging kreeg ‘lucht’ van het mooie initiatief van Danny. Na overleg binnen het bestuur

is er direct besloten om de actie van Danny te ondersteunen.  Alle keukenfaciliteiten van  kookclub LCC zijn onbeperkt ter beschikking gesteld aan Danny Koreman.

Bestuur kookclub LCC; “ Alle kookactiviteiten van onze kookgroepen en kooksessies voor niet leden liggen nu toch voorlopig stil en door onze professionele restaurantkeuken ter beschikking te stellen dragen we op een hele praktische manier ons maatschappelijke steentje bij in deze coronacrisisvoor de inwoners van de Gemeente Oosterhout.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.