De Warande gaat weer open


Aanstaande maandag 18 mei gaan de deuren van het zwembad weer open!

Natuurlijk is er wel veel veranderd. Om te beginnen is het rooster aangepast en is het aantal bezoekers beperkt.

Belangrijk: Je kunt nu alleen komen zwemmen als je online een plaats hebt gereserveerd. Dat geldt voor alle activiteiten. Reserveren kan via de website. De eerste zwemmomenten worden op vrijdag 15 mei geopend.

Ze gaan starten met banenzwemmen en aquasporten. Daarnaast streven ze ernaar om vanaf 1 juni ook weer zwemlessen te geven. Omdat er niet teveel bezoekers tegelijk naar binnen mogen moeten de lessen opnieuw worden ingedeeld. Om dit in overleg met alle ouders te organiseren heeft men nog wat extra tijd nodig.

Abonnementen blijven in deze fase nog bevroren, die kun je nog niet gebruiken. Dat geldt ook voor de badenkaarten. Het is ook voor kaarthouders alleen mogelijk een ticket te reserveren en te betalen bij de receptie.

Er zijn een aantal maatregelen waar je rekening mee moet houden wanneer je komt. Meer daarover lees je hier: https://de-warande.nl/nieuwe-maatregelen-bij-de-warande/

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.