Parkfeest 2021 eerste weekend van september

Tickets blijven geldig tot volgende editie

Zoals ze al eerder aangekondigd hebben, kan het Parkfeest op 5, 6 en 7 juni van dit jaar vanwege het coronavirus niet doorgaan. De 24e editie van het Parkfeest Oosterhout zal daarom op 3, 4 en 5 september 2021 plaatsvinden. De reden van de verschuiving naar een weekend na de zomervakantie mag duidelijk zijn; er is dan simpelweg meer kans dat het Parkfeest door mag gaan. En dat willen ze graag; een mooi feest voor de gasten in het Slotpark met een fantastische line-up. De editie in 2022 zal weer gewoon het eerste weekend na Pinksteren zijn en dit is dan tevens het jubileumjaar.

Line-up

Het liefst schuiven ze de hele line-up mee door naar het eerste weekend in september van 2021. Men is daarvoor in gesprek met de artiesten en boekingsbureaus. Men zal in ieder geval zorgen voor een vergelijkbaar mooi programma.

Tickets

Alle ticketkopers ontvangen een mail waarin men drie mogelijkheden aanbied. Het liefst hebben ze natuurlijk dat ticketkopers en Festifans hun tickets bewaren tot volgend jaar! Ze blijven gewoon geldig tot de volgende editie van het Parkeest. Maar het is ook mogelijk je geld terug te krijgen. Tenslotte kun je ook je ticket doneren aan Stichting Parkfeest. 

Hoe gaat het in zijn werk?

Geld terugvragen of geld doneren• Alle ticketkopers ontvangen voor 4 juni 2020 een mail vanuit de ticketprovider, net zoals toen je je tickets bestelde. Hou voor de zekerheid de Ongewenste mail of Spambox in de gaten.• In de bovengenoemde mail staat de informatie die nodig is om 1) je geld terug te vragen voor de door jou gekochte tickets of 2) je geld van de tickets te doneren aan Stichting Parkfeest. Beide doe je voor 1 juli 2020. Wanneer je je geld terugvraagt, dan ontvang je het bedrag uiterlijk 2 weken na 1 juli 2020 op je rekening.• Mocht je de mail onverhoopt niet ontvangen hebben voor 4 juni 2020 en je geld voor de tickets terug willen of willen doneren, ga dan naar www.parkfeest.nl/refund. Met je naam, e-mail adres, mobiele nummer en ordernummer kun je alles op de website regelen. Ook dan geldt natuurlijk: geef dit voor 1 juli 2020 door.

Tickets bewaren tot volgend Parkfeest• Wil je je tickets bewaren tot de volgende editie, dan hoef je nu niets te doen. Je dient dan enkel voorafgaand aan de volgende Parkfeest-editie je ticket te downloaden via de downloadlink naar je e-ticket (heb je ontvangen bij het bestellen van je tickets). We ontvangen je dan graag op 3, 4 en 5 september 2021 in het Slotpark!

Mocht het zo zijn dat onverhoopt ook in 2021 geen evenementen mogen plaatsvinden, dan schuift de geldigheid van de tickets door naar 2022. Men is hierin volkomen afhankelijk van het beschikbaar komen van het vaccin tegen corona. Laten we voor iedereen hopen dat dat snel is en we weer met iedereen in goede gezondheid samen kunnen genieten.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.