Burenruzie? Buurtbemiddeling helpt!

Op donderdag 18 juni ondertekenden gemeente Oosterhout, Thuisvester en Surplus een nieuw convenant voor Buurtbemiddeling. De drie organisaties gaan ook voor de komende vijf jaar de samenwerking weer aan om zoveel mogelijk burenruzies op te lossen.

Geluidsoverlast, een verstoorde relatie of pesterijen en problemen buiten en in de tuin zijn de meest voorkomende oorzaken van burenruzies in Oosterhout. Mensen nemen rechtstreeks contact op met Surplus, of melden hun overlast bij de politie of Woningcorporatie Thuisvester, die op hun beurt Buurtbemiddeling inschakelen.

Alle inwoners van de gemeente Oosterhout, die in een conflictsituatie met hun buren zitten, kunnen kosteloos gebruik maken van Buurtbemiddeling. Het doel van de bemiddeling is om buren weer met elkaar in gesprek te laten komen en toe te werken naar oplossingen om de ruzie te beëindigen en verdere escalatie te voorkomen.

Hulp van Buurtbemiddeling nodig?
Neem dan vrijblijvend contact op met Karin van Meel, coördinator Buurtbemiddeling Surplus, op telefoonnummer (0162) 74 86 00 of per email bboost@surplus.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.