Peter de Laat gaat “Voor Heel Oosterhout”

Helaas na 40 jaar heb ik de partij voor en door Oosterhout, opgericht door mijn vader Gemeentebelangen moeten verlaten, het werd mij steeds moeilijker gemaakt, het belang van Oosterhout en bevolking te waarborgen.
Vele positieve reacties en warme belangstelling voor een nieuwe partij vielen mijn ten deel.
Ik ga met vele enthousiaste mensen tijdens het reces in gesprek, kijken wat we voor elkaar en Oosterhout kunnen betekenen, met als eindresultaat een nieuwe aansprekende politieke partij.
Graag wil ik mijn logo aan U tonen, samen met media ontwerper Bart van Delft, heb ik een logo voor ”HEEL OOSTERHOUT”   ontwikkeld, van de fiets van Piet Hohmann, de Basiliek, Kerkdorpen en terug naar de heilige driehoek.
Ik wil middels dit logo uitdragen, dat de partij voor iedere Oosterhouter en de kerkdorpen klaar staat, voor advies en / of oplossen problemen, van welke aard dan ook, groot of klein.
Mijn drive is en blijft er, zijn voor de Oosterhouters, voor iedere burger van onze mooie stad, pas ik hoor en wederhoor toe en besluit daarna over te gaan tot plan van aanpak.
Voor diegene die al 22 jaar met mij als raadslid bekend zijn, weten dat ik bij een ieder bekend sta als Peter de Laat, waar je altijd aan kunt kloppen, daar is niets aan gewijzigd, ik ben niet veranderd.
Heb me in korte tijd als eenmansfractie al hard gemaakt voor darters, biljarters en bowlers , zodat deze, met in acht neming van veiligheid, weer legaal hun sport kunnen bedrijven.
Zet me al enige tijd in om, ook met in acht neming van de RIVM regels, kermis Oosterhout, op plaatselijk niveau te kunnen organiseren.
Kortom steeds onderweg om in Oosterhout  werken, wonen, recreëren en ontspanning op een aantrekkelijk bourgondisch niveau te houden.
VOOR HEEL OOSTERHOUT.  

Mvg Peter de Laat

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.