Man in hand gestoken op Katjeskelder

Een 24-jarige man is zaterdag 18 juli gewond geraakt nadat hij was gestoken op een recreatiepark aan de Katjeskelder. Hij is overgebracht naar een ziekenhuis. De verdachte is er vandoor gegaan.

Agenten werden omstreeks 23.45 uur opgeroepen om naar het recreatiepark te gaan vanwege een steekincident. Zij troffen daar het slachtoffer aan met letsel aan zijn hand. De man verklaarde dat hij ruzie had gekregen met een man die hem vervolgens met een mes heeft gestoken. Daarna is de verdachte ervandoor gegaan. Agenten hebben tevergeefs op het vakantiepark en in de omgeving uitgekeken naar de verdachte. De plaats van het incident  werd afgezet zodat rechercheurs sporenonderzoek konden doen. Ook zijn getuigenverklaringen opgenomen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.