Ga niet naar Antwerpen als het niet nodig is

Vanwege het stijgend aantal besmettingen in Antwerpen is het reisadvies voor de Belgische provincie veranderd naar oranje. Dit betekent dat alle niet-noodzakelijke reizen worden afgeraden. Dus geen boodschappen doen, winkelen, de horeca bezoeken, dagjes uit en weekendjes weg in de provincie Antwerpen. Voor bepaalde groepen reizigers geldt een uitzondering. Voor bijvoorbeeld zorgprofessionals, grensmedewerkers en transportmedewerkers geldt dat -als zij voor hun werk reizen- zij niet in thuisquarantaine hoeven, tenzij zij klachten hebben.

Voor alle andere reizigers die terugkomen uit Antwerpen: ga 14 dagen in thuisquarantaine. Heeft u klachten? Laat u dan testen. Maak een afspraak via 0800 1202.

Kijk voor meer informatie over reizen op www.nederlandwereldwijd.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.