Zondag selectie VV Oosterhout presenteert zich aan het publiek

Afgelopen zondag, 16 augustus 2020, heeft de nieuwe zondag selectie 2020-2021 zich gepresenteerd aan publiek en sponsoren.

Tijdens een zeer geslaagde en gezellige middag op een zonovergoten Sportpark De Contreie werden twee wedstrijden gespeeld.

Op het hoofdveld speelde VV Oosterhout zondag 1 tegen de zondag 1 van Roosendaal.

Deze ontmoeting werd afgesloten met een 1-4 eindstand in het voordeel van onze gasten uit Roosendaal.

Ondanks de twee nederlagen, afgelopen donderdag 0-5 tegen VOAB, tegen de 2e klassers is het trainersduo de Kok en Biemans tevreden over de eerste conditionele prikkels die de spelers uit deze ontmoetingen hebben weten te halen. Voorts zijn de heren bezig met een aangepaste speelwijze dit zal enige weken kosten om onder de knie te krijgen.

Op veld C werd de wedstrijd VV Oosterhout zondag 2 – SV Reeshof 2 gespeeld. Deze wedstrijd kende een beter resultaat voor VV Oosterhout.

De jonge groep van trainer Henk Stok wist deze wedstrijd met 6-1 te winnen.

Niet alleen de stand stemde trainer Stok tevreden maar met name de inzet en wil om te winnen bij zijn spelers deden Henk glunderen.

Na afloop van de wedstrijden nam rond 15:00 uur voorzitter Ruud Looijmans het woord. Allereerst riep hij Fran van Gils naar voren, Frans is decennia verzorger geweest bij de zondag 1 en vandaag nam deze ras Tilburger afscheid van zijn VV Oosterhout Frans bedankt en het ga je, samen met Marie Louise, goed.

Allereerst benadrukte hij het feit dat er veel blijdschap is bij het bestuur dat leden weer op het complex ontvangen mogen worden en dat hij hoopt dat toeschouwers en sporters zich aan de 1,5meter regel blijven houden zodat we het hele seizoen samen kunnen genieten van het voetbal bij VV Oosterhout.

Daarna richtte hij zich op de sportieve ambities voor de zondag selectie, met beide teams wil VV Oosterhout boven in mee draaien in de competitie en promotie is voor beide teams de doelstelling.

Vervolgens riep hij de staf naar voren op het veld waarna Jorco de Kok de zondag 1 selectie voor heeft gesteld en Patricia van Halderen hetzelfde deed met “haar” jongens van de zondag 2.

De dag werd afgesloten met een hapje en drankje. Waarna iedereen tevreden huiswaarts kon keren.

De zondag selectie traint deze week op dinsdag en donderdag op de gebruikelijke tijden en zondag wordt er door beide teams meegedaan aan een toernooi bij VV Jeka in Breda. Details over het toernooi volgen later deze week.

In onderling overleg is besloten om de uitwedstrijd van de zondag 1, van woensdag 19 augustus uit tegen IFC te laten vervallen.

In deze fase van de trainingsopbouw lijkt het de staf niet verantwoord om te oefenen tegen een hoofdklasser.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.